Maatwerk

Wij beschikken over een groot arsenaal aan machines om het plaatmateriaal volledig naar uw wens te bewerken. Van de hightech UV-lakstraat en de CNC-machine tot aan (micro)perforatie en borstelwerk; de mogelijkheden zijn immens. We lopen u graag door de mogelijkheden heen.

8487_borstelen
Eiken_geborsteld

Borstelen

Fineer kan geborsteld worden om de houttekening beter te laten uitkomen. Het zachtere hout wordt weggeslagen waardoor de houtnerf verdiept.  Dit geeft een grof en natuurlijk effect wat, vaak in combinatie met beits of olie, voor een mooie uitstraling zorgt.

UV-lakwerk

In onze UV-lakstraat kan plaatmateriaal op een snelle en milieuvriendelijke wijze worden afgelakt. Platen kunnen in diverse stadia worden geleverd met bijvoorbeeld grondlak, gelakt geschuurd, afgelakt in mat, zijdeglans of white wash.

HR_1085_afbranden

Afbanden

Nadat uw plaatmateriaal op maat is gezaagd vanuit een zaagstaat of optimalisatie, kunnen we de platen afbanden.  De platen die we leveren zijn, op een eventuele afwerklaag na, klaar voor montage.

CNC-bewerken

Met onze CNC-machine kunnen we uw panelen op velerlei manieren bewerken. Contourfrezen is een veelgevraagde bewerking die veel tijdswinst op kan leveren.

Verbindingen

Voor een effectieve en efficiënte montage, kunnen wij plaatmateriaal of sandwichpanelen voorzien van een lipverbinding met eventuele soevereinboring.

(Micro)perforeren

In de sterk groeiende markt van akoestische panelen hebben wij de mogelijkheid plaatmateriaal te voorzien van perforatie. De geluidsabsorberende panelen die zo ontstaan kunnen als meubilair, wand- of plafondpanelen gebruikt worden. Microperforatie in de toplaag van fineer of HPL doet, door de uitzonderlijke minuscule perforatie, niet af van de decoratieve uitstraling van uw plaatmateriaal.