Vacatures

Jachtbouw
Jachtbouw

Jachtbouw

Bouwers van luxe zeil- en motorjachten verwerken vanzelfsprekend alleen de beste materialen. Voor hen produceren wij hoogwaardige panelen voor zowel decoratieve, constructieve als akoestische doeleinden. Voor ons gefineerde plaatmateriaal worden uitsluitend fineer en basisplaten van topkwaliteit gebruikt. Ook voor de constructieve sandwichpanelen en akoestische Sonopanels gebruiken we hoogwaardig plaatmateriaal en ten dele gerecyclede of duurzame grondstoffen.

De vraag naar steeds meer lichtgewicht panelen vangen we op met ons assortiment sandwichpanelen. Ook verwerken we lichtgewicht basisplaten voor gefineerd of gelamineerd materiaal.

Omdat we de productie van ons plaatmateriaal van begin tot einde onder één dak hebben, zijn we flexibel en in staat een altijd uitmuntende kwaliteit te garanderen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën of innovatieve technieken.

Deze materialen van uitzonderlijke klasse zijn niet alleen in Nederland zeer gewild, maar vinden hun weg over de gehele wereld. Van Zweden tot Zuid-Afrika en van Amerika tot Australië.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag onze Samplebox aan! *
*niet bedoeld voor particulieren

Producten