Vacatures

Interieurbouw
Interieurbouw

Interieurbouw

Als we onze vele jaren ervaring met interieurbouwers moeten samenvatten, zijn flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk kernpunten in deze branche. Van Styn is volledig toegespitst op het verlijmen en bewerken van plaatmateriaal voor de interieurbouw.

Omdat we de productie van begin tot einde onder één dak hebben, zijn we flexibel en in staat om een constante kwaliteit te garanderen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en technieken. Wij hebben bijvoorbeeld geïnvesteerd in een perforatie- en microperforatie-machine voor de akoestische markt. Daarnaast kunnen we plaatmateriaal afbanden, lakken, borstelen, volgens zaagstaat zagen of (contour)frezen op onze CNC. We willen graag van toegevoegde waarde zijn; alles doen we zelf waardoor we de wensen van de klant vaak volledig kunnen doorvoeren en tegelijk kwaliteit kunnen waarborgen.

Het produceren van decoratief plaatmateriaal blijft echter onze hoofdtak. Bijna elk fineer of HPL kunnen wij verlijmen op de door u gewenste basisplaat. Van een standaard, vochtwerende, brandvertragende MDF tot aan een Berken multiplex.

Wij werken nauw samen met de grootste leveranciers van HPL zoals Arpa® en Formica® en onze bronnen voorzien ons van de beste fineren. Specials in fineer vanuit een bepaalde streek met een eigen verhaal komen dan ook regelmatig aan de orde. Speciaal voor de interieurbouw zijn collecties gemodificeerd fineer beschikbaar die vaak worden toegepast op projectbasis zodat alles een eenduidige uitstraling krijgt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag onze Samplebox aan! *
*niet bedoeld voor particulieren

Producten