Architectuur
Architectuur

Architectuur

U bent als architect altijd op zoek naar vernieuwing en inspiratie. Wij zijn voortdurend op zoek naar beter, mooier en effectiever plaatmateriaal om te verwerken in uw project. Een perfecte match dus. Van Styn produceert al ruim 90 jaar hoogwaardige panelen voor zowel decoratieve, constructieve als akoestische doeleinden.

Voor ons gefineerde plaatmateriaal worden uitsluitend fineer en basisplaten van topkwaliteit gebruikt. Ook voor de constructieve sandwichpanelen en akoestische Sonopanels gebruiken we hoogwaardig plaatmateriaal en ten dele gerecyclede of duurzame grondstoffen als tussenlagen.

We staan altijd open voor nieuwe ideeën of innovatieve technieken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden in onze gemodificeerde fineren. Ook op het gebied van nieuwe technieken zijn we zeer actief. Akoestische panelen zijn de toekomst, waar me met onze ge(micro)perforeerde platen aan meewerken.

Daarnaast werken we nauw samen met de grootste leveranciers van HPL zoals Arpa® en Formica® en onze bronnen voorzien ons van de beste fineren. Specials in fineer vanuit een bepaalde streek met een eigen verhaal komen dan ook regelmatig aan de orde. Het komt zelfs voor dat wij architecten assisteren om een eigen fineerbeeld te creëren.

Kortom, we nodigen u graag uit om inspiratie op te doen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag onze Samplebox aan! *
*niet bedoeld voor particulieren

Producten